Varmt välkommen hit!

Jag odlar snittblommor i säsong till helgbuketter och beställningar.

Snittblommornas säsong är normalt från Maj-Oktober.

Därefter använder jag mig av torkat material som jag odlat samt det som finns i naturen för att skapa just det du efterfrågar.

Hur köper man mina blommor?

Ta kontakt direkt med mig via kontaktuppgifter nedan.

Du som privatperson kan välja att beställa en enstaka bukett till dig eller någon du tycker om eller en prenumeration, dvs en färsk bukett varje eller varannan helg. Du bestämmer själv!

Som företag kan du få en färsk bukett varje vecka eller enligt överenskommelse. Vem vill inte mötas av en vacker bukett i receptionen eller i möteslokalen?

Eller ska ni ha fest eller tacka av någon? 

Blommor förgyller människors tillvaro på många sätt, det vi. 

Du kan även hitta mina buketter hos mina samarbetes partners, håll utkik på mina sociala medier där jag uppdaterar vart efter.

 

Jag är inte utbildad florist, men att ha blommor i mina händer och skapa buketter är något jag brinner för. Blommor har funnits med i mitt liv både privat och i arbetslivet på olika sätt. 

 

Jag erbjuder blommor i säsong och därför kan det bli naturliga uppehåll i blomning eller något annat oväntat som gör jag att jag tillfälligt inte kan erbjuda blommor. 

Att jobba med naturen och våra olika årstider gör det så speciellt och unikt när man äntligen står där med buketten i handen.

Från frö till Flora.